Как да поискате подарък от всяка зодия? Всички обичат подаръци. Дали

...
Как да поискате подарък от всяка зодия? Всички обичат подаръци. Дали
Коментари Харесай

Как да поискате подарък от всяка зодия

Как да поискате подарък от всяка зодия? Всички обичат дарове. Дали с мотив или без мотив е хубаво да получиш нещо. За това обаче се желае съобразителност и гений.

Вижте по какъв начин да се справите със комплицираната задача.

Ето как да поискате подарък от всяка зодия:

Без прекомерна неотложност

Ако гладен художник похарчи пари за милион алени рози, тогава кой ще се окаже благополучен? Не можем да намажем милион цветя върху самун. Овните просто са способни на грандиозни жестове, само че подаръците им са извънредно непрактични. Отначало са великодушни и развързват кесията си без да се замислят, само че единствената им цел е да не чуят думата „ Не “.

Сякаш е въпрос на живот и гибел да ви завоюват и да потвърдят щедростта си. Подобно предписание важи и при търсенето на дарове. Думата „ би трябвало “ работи по-добре от „ желая “. „ Трябва “ има късмет да бъде чуто, в случай че се аргументирате за какво това нещо ви е належащо. В противоположен случай Овенът ще вземе подарък по свое убеждение, а това значи нещо непотребно.

Покажете самостоятелност

Телецът е извънредно удобен и работлив човек, който ревностно пази благосъстоянието си. Не питайте непосредствено какъв брой печели. В края на краищата знакът за неговата финансова жизненост постоянно е на разположение –  дрехи, аксесоари, кола и така нататък Безсмислено е да се вършиме на „ небогати и нещастни “. Трябва да се покажете от най-хубавата страна, като че ли бихте могли без този човек.

Когато сервитьорът донесе сметката в ресторанта, извадете портфейла си. Ако Телецът разбере, че пред него седи персона, която може да заплати за себе си, той ще реши, че не е с него поради парите. С такива жестове можете бързо да превърнете Телеца в човек, който ще ви глези, разхожда и обгрижва на драго сърце.

Направете комплимент

Близнаците са извънредно общителни, непрестанно заобиколени от другари. Така че, когато възнамеряват разноските, те вземат поради доста фактори. Освен това деликатно възнамеряват финансите си и икономисват голяма част от приходите си. В тях постоянно съжителстват две противоположности: типичен сребролюбец и великодушен безгрижник.

Близнаците слагат на напред във времето материализма в една връзка за разлика от приятната романтика. Затова еротичният флирт на първата среща, не би трябвало да се изпарява. Романтиката ги кара да вършат скъпи и от време на време прибързани покупки. Допълнителна стимулация е фразата: „ Скъпи/скъпа, имаш неповторима дарба… да отгатваш съкровените ми фантазии “.

Изразете приятност

Трябва да деянията повече внимание, да вземем за пример да сготвите обичаното им ядене, казвайки „ виждаш ли, грижа съм за теб “, тогава Ракът ще има виновен инстикт. Ракът е „ лаком “, в случай че има доста топли връзки с майка си и е привикнал да получава всичко от нея гратис. За да „ спрете “ въздействието на майката ще помогне фразата: „ Знам, че имам ужасяващ темперамент, само че те обичам. “

Словесните кодове ще им дадат убеденост, че никой (с изключение на майка им) не управлява живота им и паричното послание. За да получите безценен подарък, изразете откровена приятност, като малко дете получило куклата/камиончето на фантазиите си. Радвайте се като дете, целувайки Раците от главата до петите.

С похвали и ласкателства

Трябва да бъдете „ не изцяло “ завладени, това основава тласък за Лъвовете. Скъпите дарове са забележимият резултат от техния триумф, тип достижение – половинката им става тяхна декорация и индикатор за техния статус. Затова би трябвало деликатно да следите външния си тип, тъй че „ картината “ да изисква подобаваща рамка. Лъвът би трябвало да бъде окуражителен, внушавайки, че е най-хубавият, най-умният, хубав и великодушен.

Между другото, бизнес разбирането на Лъвът работи отлично във връзките, евентуално на подсъзнателно равнище, когато не просто дава дарове, само че влага в половинката си. Предпочитат да подаряват златни бижута и украшения с камъни – значи чакат по-дълга връзка.

Не бъдете комерсиални

Девите са огромни скъперници. Не изразявайте алчността си, с цел да не се уплашат от проектите ви и да не изтрезнеят преди време. Комерсиализмът ги отблъсква, както и желанието за създаване на интимни връзки само по законите на стоковата замяна. Изберете тип „ изтегляне “ на средства, който загатва за вашите житейски компликации, а не за жадност за наслаждение.

Кажете, че мечтаете за кариера, почтено работите до изнемогване, само че нямате задоволително пари за всичко и че в тази жестока действителност по някаква причина нямате шанс. Здравият нарцисизъм и пристрастеност за обмисляне години напред им подсказва, че полагате старания сами да се борите с незгодите и това ще развърже кесията им.

Дребен жест

Връзката с Везни за пари е на първо място наслаждение да прекарвате време с тях в ресторант или клуб. Превръщането в нещо по-материално оказва помощ на естественото предпочитание на Везните да наподобяват красиви и поддържани. Затова можете да ги поканите да посетите салон за хубост дружно или да „ обновите дрешника им “. Целта на извършването на покупки би трябвало да бъде желанието да извършите към този момент красивата си половинка още по-красива.

Трябва да отидете в магазина с визия за най-новите трендове в модата, в това число аксесоари, на които половинката ви доста държи. Тогава Везните харчат огромни суми или по инерция, или в символ на признателност към индивида, който има толкоз прелестен усет.

Нека ви ревнуват

Скорпионът не търпи конкуренцията. Може да им загатнете, че към момента имате кандидати в запаса за ролята не на сътрудник в леглото, а на бранител. Тук е значимо да не прекалявате, като описвате претендентите като положителни другари, нищо повече. Останалото ще свърши фантазията на Скорпиона. Необходимо е да употребявате леглото, с цел да склоните богатите Скорпиони за дарове. Освен това правенето на обич би трябвало да е буйно и без комплекси. Трябва да благодарите за подаръците по подобен метод, че Скорпионът да се почувства като господ. Те нормално печелят положителни пари и  привличат пари към себе си. Но в това време не обичат да харчат спестявания – било то за скъпи неща или за дарове.

Шеговит намек

Стрелците в никакъв случай няма да пожалят пари за половинката си, с която имат сантиментална връзка. Особено за пътешестване. Те не жалят пари и за себе си. Едно от нещата, които биха развързали кесията им са шегите. Например, разхождайки се в парка, казвате, че желаете сладолед. Нулев отговор. Когато отидете до гишето и купите за себе си, чувате фразата зад тила си: „ И аз желая ягода “.

Разбира се, Стрелецът драговолно харчи пари за дарове, само че от време на време би трябвало да се почувства като дете. За тях е значимо да изпълнят фантазиите на своята половинка. Готови са да похарчат всичките си пари и даже да затънат в задължения. Подхождат към избора с огромна отговорност и размишляват дали подаръкът ще бъде оценен.

Споделете покупката

С подобен вид хора е добре да пестите пари, а не да ги харчите. От икономичния Козирог е по-добре да поискате дарове, които дават отговор на общите ви ползи и цели. Например желаете отмора, което значи, че имате потребност от взаимна отмора. Те знаят къде да купят неща доста по-евтино, което значи, че ще създадат хубав жест и ще ви впечатлят на по-ниска цена.

Да кажем, че реагират по-добре на упоритата учтива молба „ ние “, в сравнение с „ мен “. „ Капризи и изнудване “ – превъзходен метод да получите единствено дупка за поничка. Ако една концепция им хареса, те ще създадат всичко допустимо, с цел да ви зарадват. Подвластни са на изкуството. Обожават всичко красиво, на чийто декор могат да изпъкнат.

Не спирайте да желаете

Водолеите са истински във връзка с подаръците. Не са скъперници, даже с премислен избор на приветствена картичка. Може да поискате каквото ви душа желае, в рационални граници, несъмнено. Но факт е, че те могат да купят нещо неверно, т.е. в случай че поискате рози, може да вземат сини цветя.

Толкова е автентично и ексцентрично!

Ако непрекъснато повтаряте нещо, в един прекрасен миг ще ви го купят. Но какъв брой дълго ще чакате, не е ясно. Затова е по-добре неотложно да ахнете в магазина, да извършите възхитено лице, когато видите нещо забавно. Водолеите не желаят да ви скапват настроението с отхвърли си и ще получите това, което желаете. Опаковката ще направи подаръка да наподобява луксозен.

Покажете, че ги обичате

Признаците на тяхната обвързаност стават материални единствено в случай че джобът им разрешава. Щедростта на богатите Риби нормално зависи от равнището на любовните искания на половинката. Колкото повече показвате любовта и привързаността си, толкоз повече те ще харчат. Подобна благотворителност е типична за женените Риби, които най-после се нервират от претенциите, придирчивостта и капризите на брачната половинка си.

Така с друга жена той получава нужните страсти и схващане. Симпатични, деликатни и грижовни любовници, Рибите имат уменията на психоаналитик и избират да вършат дарове пред това да ги получават. Много е евентуално определеният от тях подарък да има сантиментална стойност.

Източник:  
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР